ΓΛΥΚΑΓΛΥΚΑ
svg1 ώρα και 20 λεπτά ανάλογα τον κάθε φούρνο

ΓΑΛΑΚΤΟΜΠΟΥΡΕΚΟ ΜΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΤΑΙΦΙ

Όποιος αγαπά το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τα τραγανά φύλλα κρούστας, τότε το γαλακτομπούρεκο με την αφρατη, βελούδινη , αρωματική κρέμα του και με το σιροπιασμενο φύλλο καταιφι θα το λατρέψει. Είναι μοναδικό πίστεψε με,από τα καλύτερα που θα μπορούσες να γευτείς!!! Καλή Επιτυχία!!!

Μερίδες: 15 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Φύλλο καταίφι 500 γρ.
    Βούτυρο αγελάδος λιωμενο 250 γρ.
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ
    Γάλα φρέσκο 1 λίτρο
    Ζάχαρη κρυσταλλική 150 γρ..
    Σιμιγδάλι ψιλό 50 γρ.
    Σιμιγδάλι χονδρό 50 γρ.
    Αβγά 4 τεμ.
    Βούτυρο αγελάδος 50 γρ.
    Βανίλιες 2 καψουλάκια
    ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
    Ζάχαρη κρυσταλλική 700 γρ.
    Νερό 400 ml
    Μέλι καλής ποιότητας 2 κ.σουπας γεμάτες
    Κανέλα 1 ξυλάκι
    Φλούδα λεμονιού 1 τεμ.

Μέθοδος Εκτέλεσης

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτό το Μοναδικό Γαλακτομπούρεκο με Φύλλο Καταίφι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Φεβρουαρίου 2023