Όποιος αγαπά το παραδοσιακό γαλακτομπούρεκο με τα τραγανά φύλλα κρούστας, τότε το γαλακτομπούρεκο με την αφρατη, βελούδινη , αρωματική κρέμα του και με το σιροπιασμενο φύλλο καταιφι θα το λατρέψει. Είναι μοναδικό πίστεψε με,από τα καλύτερα που θα μπορούσες να γευτείς!!! Καλή Επιτυχία!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα
Να Κόψω Γλυκό; Ευκολο Δροσερο Γλυκακι στο λεπτο με 4 Υλικα