κρατωντας τα κεφαλια πανω στο σωμα.Αφαιρουμε το εντερο και τις πλενουμε καλα.
Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο ελαιολαδο να ζεσταθει, ριχνουμετις γαριδες και τις σωταρουμε να ροδισουν και απο τις 2 πλευρες.
Στην συνεχεια ριχνουμε τα κρεμμυδια,το σκορδακι και τα αφηνουμε για2-3 λεπτα να σωταριστουν ολα μαζι
.Στην συνεχεια σβηνουμε με το ουζο.
Κατοπιν αφαιρουμε τις γαριδες σε ενα πιατο για να ριξουμε την ντοματακαι να μην παραβρασουν,πραγμα που εγω δεν εκανα απο βιασυνη.Προσθετουμε την ντοματα αλατακι, πιπερακι την ζαχαρη και αφηνουμενα βρασει η σαλτσα για 6-7 λεπτα σε δυνατη φωτια μεχρι να πηξει,και κατοπιν ριχνουμε τις γαριδες στη σαλτσα και σερβιρουμε μεμπολικο φρεσκο ψωμακι για μεγαλες βουτιες..
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Απριλίου 2011
Να σημειωσω πως αν θελετε μπορειτε να τις βαλετε και χωρις το κεφαλι και να μην τις αφαιρεσετε οταν θα ριξετε την ντοματα. Στην συγκεκριμενη συνταγη τις αφαιρουμε γιατι απο το βρασιμο κοβοντε τα κεφαλια. Αν δεν νηστευετε στο τελος προσθεστε τυρι φετα τριμμενη εκει ειναι ολα τα λεφτα..
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο