Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΒΙΝΤΕΟ
ΜΕΖΕΔΕΣ
ΦΕΤΑ ΣΑΓΑΝΑΚΙ ΜΕ ΣΟΥΣΑΜΙ ΚΑΙ ΜΕΛΙ
ΓΛΥΚΑ
ΤΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΟ ΓΛΥΚΟ ΨΥΓΕΙΟΥ ΝΟΥΤΕΛΑ-ΦΡΑΟΥΛΑ
Γωγώ Γρηγοριάδου
Επικοινωνία
Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή στο YouTube κανάλι μου κάνοντας κλικ εδώ
Περισσότερα
Αρχική
Όλες οι συνταγές
Κατηγορίες
Μετρητές
Δοσομετρητής
Θερμιδομετρητής
Συμβουλές
Επικοινωνία
Έλα στο κανάλι μου
ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ
ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ!!!
35
Μερίδες:
15 κομμάτια
Πολύ εύκολο
Συστατικά
σφολιατα
1 φυλλο
καρυδια
1 φλ.μικρο του καφε
αμυγδαλα
1 φλ.μικρο του καφε
σταφιδες
2 κ.σουπας μαυρες
κανελα
1/2 κ.γλυκου τριμμενη
γαρυφαλο
1 πρεζα τριμμενο
ζαχαρη
1 φλ.τσαγιου
κονιακ
4 κ.σουπας
Μέθοδος Εκτέλεσης
Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ-μουλτι και τα χτυπαμε
μεχρι να δουμε
ενα μειγμα σαν λασπη,
τοτε βγαζουμε την σφολιατα απο το ψυγειο,την
απλωνουμε στον παγκο μας και με ενα πινελο την βρεχουμε με νερο για
να κολλησει το μειγμα επανω της.
Ριχνουμε το μειγμα στην σφολιατα και την απλωνουμε ομοιομορφα να παει
παντου.
Τοτε ξεκιναμε να την τυλιγουμε σε ρολο.
Με ενα κοφτερο μαχαιρι τα κοβουμε σε κομματια σε παχος ενος δαχτυλου
και τα στρωνουμε στην λαμαρινα μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα
και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους
για 30 λεπτα περιπου.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Ιανουαρίου 2012
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΤΗΓΑΝΙΤΑ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΗ ΚΡΟΥΣΤΑ ΚΑΙ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ!!!
ΑΡΧΙΚΗ
ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΑΓΗ
ΚΕΙΚ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΟ!!!