ΓΕΜΙΣΤΑ ΡΟΛΑΚΙΑ ΣΦΟΛΙΑΤΑΣ ΣΤΟ ΑΨΕ-ΣΒΗΣΕ!!!

svg35
Μερίδες: 15 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • σφολιατα 1 φυλλο
    καρυδια 1 φλ.μικρο του καφε
    αμυγδαλα 1 φλ.μικρο του καφε
    σταφιδες 2 κ.σουπας μαυρες
    κανελα 1/2 κ.γλυκου τριμμενη
    γαρυφαλο 1 πρεζα τριμμενο
    ζαχαρη 1 φλ.τσαγιου
    κονιακ 4 κ.σουπας

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε ολα τα υλικα στο μπλεντερ-μουλτι και τα χτυπαμε 
  2. μεχρι να δουμε ενα μειγμα σαν λασπη,
  3. τοτε βγαζουμε την σφολιατα απο το ψυγειο,την  απλωνουμε στον παγκο μας και με ενα πινελο την βρεχουμε με νερο για να κολλησει το μειγμα επανω της.
  4. Ριχνουμε το μειγμα στην σφολιατα και την απλωνουμε ομοιομορφα να παει παντου.
  5. Τοτε ξεκιναμε να την τυλιγουμε σε ρολο.
  6. Με ενα κοφτερο μαχαιρι τα κοβουμε σε κομματια σε παχος ενος δαχτυλου
  7. και τα στρωνουμε στην λαμαρινα μας οπου εχουμε στρωσει λαδοκολλα
  8. και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους  για 30 λεπτα περιπου.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 27 Ιανουαρίου 2012