Τυλιγουμε την καθε πατατα σε αλουμινοχαρτο και τις ψηνουμε για 35-40 λεπτα σε πολυ ζεστο φουρνο.βγαζουμε το αλουμινοχαρτο,τις ξεφλουδιζουμεκαι τις αδειαζουμε ωστε να σχηματιστουν μικρα δοχεια.βαζουμε το λαδι στη φωτιακαι ριχνουμε το κρεμμυδι να σωταριστει.προσθετουμε τις ντοματες κομμενες σε κυβους,τα φυλλα βασιλικου,αλατι πιπερι και τα αφηνουμε να γινουν μια πηχτη σαλτσα.σβηνουμε τη φωτια προσθετουμε τη μοτσαρελα η’ το κασερι αναλογασε κυβους και με αυτο το μειγμα γεμιζουμε τις πατατες.περιχυνουμε την καθε πατατα με λιγες σταγονες βουτυρο και τις βαζουμε για 10 λεπτα σε ζεστο φουρνο 200βαθμους για να παρουν χρωμα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας
ΜΟΣΧΑΡΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΜΕ ΤΗΓΑΝΙΤΕΣ ΠΑΤΑΤΕΣ COUNTRY