ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ
βουτυρο 225 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη 1 1/2 νεροποτηρο κρυσταλλικη (460 γρ.)
αβγα 4 σε θερμοκρασια δωματιου
κρεμα γαλακτος 200 ml
μπανανες 2 ωριμες λιωμενες
μπισκοτα 250 γρ. πτι μπερ τριμμενα σε σκονη
φαριν απ 363 γρ.
μπεικιν παουντερ 2κ.γλυκου ανακατεμενο μεσα στο αλευρι
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ
ζαχαρη 250 γρ. κρυσταλλικη
κρεμα γαλακτος 200 ml με 32% λιπαρα
βουτυρο 3 κ.σουπας αγελαδος
μπανανες 1 μεγαλη κομμενη μισοφεγγαρα
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΛΥΨΗ
κρεμα γαλακτος 400 ml παγωμενη σε σφιχτη σαντιγι
καραμελα λιγη που εχουμε ηδη φτιαξει
μπισκοτα λιγα τριμμενα
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Βασιλοπιτα Κέικ Αφρατη και Πανεύκολη