Ειναι δροσερο,γευστικο… ειναι σκετη γιαουρτοαπολαυση!!! Αξιζει να το δοκιμασετε!!!
Βαζουμε σε ενα μπωλ το γιαουρτι,
ριχνουμε το γαλα σιγα σιγα,και με ενα κουταλι ανακατευουμε προς μια κατευθυνση (για να μην νερουλιασει)
ριχνουμε το ξυσμα λεμονιου ανακατευουμε λιγο και το βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες για να πηξει.
Παιρνουμε 4-5 μπωλακια μεσαιου μεγεθους τριβουμε τα μπισκοτα με το χερι και βαζουμε στρωσεις στο καθενα απο μπισκοτα
και γιαουρτομειγμα εναλλαξ δηλαδη μια στρωση μπισκοτα μια στρωση γιαουρτομειγμα κ.ο.κ μεχρι να τελειωσουν.




