ΓΛΥΚΑ

ΓΙΑΟΥΡΤΟΓΛΥΚΟ ΣΕ 3′ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ

Γιαουρτογλυκό σε 3' Πανεύκολο Δροσερό που θα φτιάχνετε Συνέχεια !!! Ακρως Καλοκαιρινό Πανεύκολο Δροσερό Γιαουρτογλυκό, έτοιμο να μπεί στο ψυγείο σε 3 μόλις Λεπτά !!! Με Βελούδινη γεύση και Ακρως Καλοκαιρινές Νότες και Υπέροχα Υλικά,ετοιμαστείτε για ένα Γλυκό Ψυγείου που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο της Απόλαυσης. Φτιάξτε το και πείτε μου τις εντυπώσεις σας.

svg5
Μερίδες: 10
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Φρυγανιες - τόσες ωστε να χωρέσουν σε ενα ταψί 28χ21
    Γιαουρτι Στραγγιστο - 600 γρ.
    Γαλα Ζαχαρουχο Παγωμενο - 397 γρ.
    Ινδικη Καρυδα - 70 γρ.
    Κομποστα Ανανα - 565 γρ (καθ.Βαρος)
    Ξυσμα λεμονιου - απο 1/2 λεμονι ακερωτο
    Κρεμα γαλακτος παγωμενη με 35% λιπαρα - 400 ml
    Αχνη ζαχαρη - 2 κουτ.Σουπας
    Κερασακια γλασε - για το γαρνιρισμα
    Ινδικη καρυδα λιγη για γαρνιρισμα

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ενα ταψακι Νο 28χ21 στρωνουμε τις φρυγανιες μας και τις σιροπιαζουμε με το σιροπι του ανανα.
  2. Σε ενα μπολ προσθετουμε το γιαουρτι,το ζαχαρουχο γαλα,το ξυσμα λεμονιου,την ινδικη καρυδα και την μιση ποσοτητα του ανανα που εχουμε κοψει σε μικρα κομματακια...και με μια μαριζ ανακατευουμε πολυ καλα τα υλικα μας.
  3. Στην συνεχεια στρωνουμε ομοιομορφα το μιγμα μας επανω απο τις φρυγανιες μας.
  4. Κατοπιν χτυπαμε την παγωμενη κρεμα γαλακτος με την αχνη ζαχαρη για 4-5' να γινει σαντιγι.
  5. Με εναν κορνε ζαχαροπλαστικης κοβουμε ροζετες επανω στο γλυκο μας.
  6. Πασπαλιζουμε με λιγη ινδικη καρυδα,προσθετουμε τις υπολοιπες φετες ανανα και μερικα κερασακια. Παγωνουμε το γλυκο μας και μετα απολαμβανουμε την δροσερη και εξωτικη γευση του.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 19 Ιουνίου 2021