Μέθοδος Εκτέλεσης
- Απο το προηγουμενο βραδυ τους εχουμε βαλει σε λεκανη με μπολικο νερο και την σοδα, να μουλιασουν.
- Την αλλη μερα τους ξεπλενουμε πολυ καλα και τους βαζουμε να βρασουν για 10 λεπτα.
- Τους σουρωνουμε,τους ξεπλενουμε καθως επισης και την κατσαρολα, και τους βαζουμε παλι να βρασουν με νερο να τους σκεπαζουν, για 35 λεπτα σε μετρια θερμοκρασια.
- Βαζουμε σε αντικολλητικο τηγανι τα λουκανικα και τα ψηνουμε μεχρι να δουμε να παιρνουν ενα ελαφρυ χρωμα,
- κατοπιν ριχνουμε τα κρεμμυδια με το σκορδο και τα σωταρουμε μαζι μεχρι να μαραθουν και γυαλισουν.
- Βαζουμε τους γιγαντες με το νερακι που εχει απομεινει στην κατσαρολα σε ταψι,ριχνουμε τα λουκανικα με τα κρεμμυδια,τις ντοματες,τον ανηθο,
- ανακατευουμε καλα, προσθετουμε αλατι πιπερι,το ελαιολαδο ανακατευουμε
- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180-190 βαθμους μεχρι να μεινουν με το λαδακι τους.
- Αφαιρουμε απο τον φουρνο προσθετουμε την φετα την ριγανη και την παπρικα.
- και ψηνουμε για 5 λεπτα και σερβιρουμε.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 11 Φεβρουαρίου 2014
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΓΑΝΙΤΟΙ
ΧΟΙΡΙΝΟ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΜΑΥΡΟΜΑΤΙΚΑ
ΡΕΒΙΘΑΔΑ ΜΕ ΚΙΜΑ!!!