Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια κατσαρολα βαζουμε να γινει η κρεμα βανιλια βασει των οδηγιων του φακελλου,και την αφηνουμε στην ακρη μεχρι να κρυωσει τελειως.
- Σε ενα μπωλ τωρα φτιαχνουμε το ζελε μας παλι με βασει τις οδηγιες που
- αναγραφονται στο κουτι,και τον αφηνουμε και αυτον να κρυωσει καλα.
-
- Σε ενα πιατο βαθυ,ριχνουμε λιγο γαλα εβαπορε και λιγο κονιακ,και
- βρεχουμε τα μπισκοτα και απο τις δυο πλευρες.
-
- Τοποθετουμε την πρωτη στρωση στο ταψι,
-
- και απο πανω βαζουμε τη μιση ποσοτητα
- απο την κρεμα βανιλια που ηδη εχει κρυωσει ΕΝΤΕΛΩΣ
-
- ,αλλη μια στρωση μπισκοτα περασμενα απο το γαλα με κονιακ
- και απο πανω παλι την υπολοιπη κρεμα,και βαζουμε το γλυκο στο ψυγειο να παγωσει η κρεμα να πιασει (κρουστα).
-
- Τελος βαζουμε σιγα σιγα τον ζελε μας
-
- και τοποθετουμε το γλυκο μας στο ψυγειο
- να παγωσει.(προσοχη η κρεμα και το ζελε να εχουν κρυωσει πολυ καλα
- για να πετυχει το γλυκο).
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 7 Αυγούστου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα