ΜΠΙΣΚΟΤΑ

ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΥΛΙΚΑ!!!

Ναι ναι.... γρηγορα μπισκοτα με δυο μολις υλικα. Ευκολα,γρηγορα μα πανω απο ολα πεντανοστιμα. Μπισκοτα αφρατα με ταχινι σοκολατας και ινδικη καρυδα..αυτα ειναι τα υλικα..απλα και λιτα.. Μπισκοτα γεματα γευση και αρωματα!!! Απολαυστε τα!!!

svg30
Μερίδες: 30 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • ταχίνι 700 γρ. σοκολατας
    ινδικη καρυδα 250 γρ. τριμμενη

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε μπολ αδειαζουμε το ταχινι,
  2. την καρυδα
  3. και ανακατευουμε πολυ καλα να ενωθουν τα υλικα μας σωστα.
  4. Με κουταλι παιρνουμε μερος του μιγματος οσο ενας κεφτες,αφου πρωτα και καθε φορα που θα πλαθουμε τα μπισκοτα βρεχουμε με νερο τα χερια μας, επειδη το μιγμα ειναι κολλωδες.
  5. Αφου το πλασουμε σαν κεφτε το πιεζουμε με την παλαμη μας ελαφρα,
  6. και τα αραδιαζουμε σε στρωμενη με λαδοκολλα λαμαρινα του φουρνου μας.Αν παλι θελουμε μπορουμε με την βοηθεια δυο κουταλιων να αφηνουμε μιγμα στην λαμαρινα και να τα πιεζουμε απο πανω ελαφρα,αφηνοντας μια αποσταση μικρη μεταξυ τους.
  7. Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους για 15 λεπτα το πολυ. Αφου ψηθουν τα αφηνουμε λιγο ως ειναι στην λαμαρινα 5-8 λεπτα και κατοπιν τα τοποθετουμε σε σχαρα να κρυωσουν.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Νοεμβρίου 2016