Η ΓΑΡΙΔΟΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΟΥ!!!

svg20
Μερίδες: 4 άτομα
Εύκολο

Συστατικά

  • μακαρονια 1/2 κιλο Νο της αρεσκειας σας (εγω βαζω το 10)
    γαριδες 1/2 κιλο
    κρεμμυδια 2 μετρια
    σκορδο 3 σκ.
    μαιντανο Λιγο
    λευκο κρασι 1 ποτηρακι κρασιου
    ριγανη λιγη
    παπρικα λιγη
    ντοματακια κονκασε 1 συσκευασια
    ντοματοχυμο 1/2 συσκευασια
    ζαχαρη 1 κ.γλυκου
    τσιλι 1 πρεζα
    αλατι
    πιπερι
    ελαιολαδο λιγο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Βαζουμε σε μια κατσαρολιτσα τις γαριδες με νερο να βρασουν για 5-6 λεπτα. ,στην συνεχεια τις σουρωνουμε κραταμε τον ζωμο τους για να βρασουμε τα μακαρονια και για την σαλτσα,τις ξεφλουδιζουμε,(εγω τουλαχιστον το κανω γιατι εχω ενα θεμα με το κελυφος δεν το μπορω)εσεις αν θελετε μπορειτε να τις αφησετε ως εχουν. Βαζουμε στο γουοκ λιγο ελαιολαδο και σωταρουμε το ψιλοκομμενα κρεμμυδια  και σκορδα
  2.  
  3. ριχνουμε τις γαριδες τα σωταρουμε ολα μαζι
  4.  
  5.  και σβηνουμε με το κρασι.
  6.  
  7. Στην συνεχεια ριχνουμε τις ντοματες,μαιντανο,και ολα τα υπολοιπα μυρωδικα και ενα μερος απο τον ζωμο και τα αφηνουμε να σιγοβρασουν μεχρι να δεσει η σαλτσα.
  8.  
  9. Αφου εχουμε βρασει τα μακαρονια στο ζωμο απο τις γαριδες με τον γνωστο τροπο,οχι πολυ βρασμενα αλλα al dente,τα σουρωνουμε και τα  ριχνουμε στην σαλτσα με τις γαριδες 
  10.  
  11. τα ανακατευουμε πολυ καλα με ελαφρες κινησεις και σερβιρουμε σε πιατελα η'σε πιατα.
  12.  
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 28 Ιανουαρίου 2011