Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε βαθια κατσαρολα γεματη νερο αλατισμενο βραζουμε al dente τα ζυμαρικα μας.
- Τα σουρωνουμε χωρις να τα κρυωσουμε με νερο,τα ριχνουμε παλι στην κατσαρολα και τα αφηνουμε στην ακρη.
- Σε τηγανι προσθετουμε ελαχιστο ελαιολαδο και σωταρουμε τα ντοματινια
- μεχρι να μαραθουν ελαχιστα,προσθετουμε το σκορδο,
- τις ελιες, τα σωταρουμε για λιγο
- προσθετουμε τις πιπεριες και αφαιρουμε απο την φωτια.
- Προσθετουμε αλατι και τα υπολοιπα μυρωδικα
- ανακατευουμε και αφηνουμε στην ακρη.
Βαζουμε στην φωτια το γαλα να αχνισει
- και προσθετουμε τα κρεμωδη τυρια
- ανακατευουμε μεχρι να λιωσουν
- και προσθετουμε τα λαχανικα μας που ειχαμε σωταρει,
- τελος ριχνουμε και το τριμμενο γκουντα,
- αλατακι πιπερακι ανακατευουμε
- και τα προσθετουμε στην κατσαρολα με τις πενες.
- Ανακατευουμε καλα να ποτισουν οι πενες
- και τις σερβιρουμε ζεστες με πασπαλισμενο ψιλοκομμενο μαιντανο και σαλατα εποχης.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Μαΐου 2015
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΗΛΟ