Πεντανόστιμη Σκορδαλιά Παραδοσιακή το ιδανικοτερο συνοδευτικό για τον Μπακαλιάρο!!!Η συγκεκριμένη σκορδαλιά με πατάτα εκτος του οτι είναι ισως η Νοστιμότερη που έχετε γευτεί μέχρι τώρα, έρχεται με ένα μικρό "Μυστικό¨που κάποιοι απο εσάς πιθανόν να μή γνωρλιζετε ωστε να μήν έχετε καούρες και βαρυστομαχιά αφού τη φάτε. Καλή Επιτυχία.
Καθαριζουμε και κοβουμε σε μικροτερα κομματια τις πατατες.Τις βαζουμε σε κατσαρολα προσθετουμε κρυο νερο και τις βραζουμε για 20-25 λεπτα περιπου.
Μεσα στο μουλτι βαζουμε το σκορδο,τα 50 ml ελαιολαδο, το ξυδι και τα πολτοποιουμε.
Με τρυπητη κουταλα μεταφερουμε τις βρασμενες πατατες στο μιξερ ,προσθετουμε το πολτοποιημενο σκορδο,το αναλογο αλατι και πολτοποιουμε τις πατατες.
Τελος δουλευουμε την σκορδαλια μας ριχνοντας λιγο λιγο το ελαιολαδο.
Παρ'ολα αυτα δοκιμαζετε την σκορδαλια αν χρειαζεται κατι να συμπληρωσετε.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ