ψωμι 1/2 κιλο μπαγιατικο μουλιασμενο σε νερο (την ψιχα)
κρεμμυδι 1 ξερο μεγαλο ψιλοκομμενο
σκορδο 3 σκ. ψιλοκομμενες
δυοσμο 1/2 ματσακι
μαιντανο 1/2 ματσακι
πιπερι
ελαιολαδο
αλευρι για το τηγανισμα
Μέθοδος Εκτέλεσης
Αφου μουλιασουμε το ψωμι,το στιβουμε πολυ καλα στις χουφτες μας,να φυγουν
τα νερα και το βαζουμε σε ενα μπολ μαζι με τον ταραμα.
Στην συνεχεια ριχνουμε και ολα τα υπολοιπα υλικα,κρεμμυδι,σκορδο,δυοσμο,μαιντανο,πιπερι λιγο ελαιολαδο
και ζυμωνουμε πολυ καλα να ενωθουν καλα ολα τα υλικα.
Βαζουμε στην φωτια ενα τηγανι με καλαμποκελαιο η'ελαιολαδο να ζεσταθεικαι με ενα κουταλακι του γλυκου παιρνουμε μειγμα τους πλαθουμε στρογγυλουςκεφτεδες, τους βουταμε στο αλευρι
τους πατικωνουμε ελαφρα και τους βαζουμεστο τηγανι σε μετρια θερμοκρασια οχι δυνατη να αρπαξουν,
και αφου τηγανιστουν καλα και απο τις 2 πλευρες τους βαζουμε σε πιατελα με απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περιττα λαδια και σερβιρουμε.Καλη μας ορεξη!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ