Μέθοδος Εκτέλεσης
- Καψαλιζουμε τις πιπεριες να μαυρισει η φλουδιτσα τους και τις ξεφλουδιζουμε οπως επισης αφαιρουμε και τα σπορια τους.Τις περναμε απο το μπλεντερ μαζι με μερικες κουταλιες ελαιολαδο να γινουν πολτος.
- Σε μεγαλο μπολ,ανακατευουμε δυνατα την φετα μας με πιρουνι η αυγοδαρτη-οχι μπλεντερ-να γινει πηχτη και κρεμωδης.Προσθετουμε τον πολτο πιπεριας και ανακατευουμε,αλατι δεν ριχνουμε παρα απειροελαχιστο και κατοπιν δοκιμης.
- Ειναι πολυ ευκολη και απαραμιλλης νοστιμιας!Πιπεριες προσθετουμε κατα βουληση ,αναλογα ποσο καυτερη την θελουμε!Τελεια για ουζακι και μπυριτσα με παξιμαδακια μπουκιες και κριτσινια!
- Ευχαριστω τη φιλη μου ανθη για τη συνταγη που μοιραστηκε μαζι μου!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Αυγούστου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Σαγανακι Κανταιφι Διαφορετικο
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα