ΜΕΖΕΔΕΣΟΡΕΚΤΙΚΑ

Η ΤΥΡΟΚΑΥΤΕΡΗ ΤΟΥ ΚΑΠΕΤΑΝ ΧΡΗΣΤΟΥ!!!!

Πικάντικη συνταγή τυροκαυτερής ιδανική για μπύρα-ουζο-κρασί.

svg15
Μερίδες: 1 μπολ
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • φετα 1 κιλο μαλακη [εαν βρειτε τον τυρο μαλακο Αργους εχετε κανει την καλυτερη δυνατη επιλογη!]
    πιπεριες κερατο 3-4 πρασινες καυτερες
    ελαιολαδο μερικες κουταλιες σουπας καλο
    αλατι ελαχιστο

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Καψαλιζουμε τις πιπεριες να μαυρισει η φλουδιτσα τους και τις ξεφλουδιζουμε οπως επισης αφαιρουμε και τα σπορια τους.Τις περναμε απο το μπλεντερ μαζι με μερικες κουταλιες ελαιολαδο να γινουν πολτος.
  2. Σε μεγαλο μπολ,ανακατευουμε δυνατα την φετα μας με πιρουνι η αυγοδαρτη-οχι μπλεντερ-να γινει πηχτη και κρεμωδης.Προσθετουμε τον πολτο πιπεριας και ανακατευουμε,αλατι δεν ριχνουμε παρα απειροελαχιστο και κατοπιν δοκιμης.
  3. Ειναι πολυ ευκολη και απαραμιλλης νοστιμιας!Πιπεριες προσθετουμε κατα βουληση ,αναλογα ποσο καυτερη την θελουμε!Τελεια για ουζακι και μπυριτσα με παξιμαδακια μπουκιες και κριτσινια!
  4. Ευχαριστω τη φιλη μου ανθη για τη συνταγη που μοιραστηκε μαζι μου!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 12 Αυγούστου 2010