ΓΛΥΚΑΚΕΙΚ

ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ!!!

Παλιό, διαχρονικό, κέικ με ινδική καρύδα και σιρόπι τόσο όσο ,της Γιαγιάς που αξίζει πραγματικά να το δοκιμάσεις. Καλή Επιτυχία!!!

svg60
Μερίδες: 24 κομμάτια
Πολύ εύκολο

Συστατικά

  • Αλευρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 350 γρ.
    Ινδική Καρύδα τριμμένη 200 γρ
    Αβγα 6 μεσαίου μεγέθους
    Βουτυρο λιωμένο 250 γρ.
    Γάλα Φρέσκο 250 ml
    Ζαχαρη 200 γρ.
    Μπεικιν παουντερ 20 γρ.
    Βανίλιες 2 καψουλακια
    Ινδική Καρύδα (για πασπάλισμα) 50 γρ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ
    ζαχαρη 750 γραμμάρια
    νερο 750 ml
    βανιλια 2 τεμ
    χυμό λεμόνι απο μισο λεμονι
    φλούδα λεμονιού απο μισό λεμόνι

Μέθοδος Εκτέλεσης

Δείτε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την εκτέλεση της Συνταγής στο παραπάνω Βίντεο, ή κάνοντας κλίκ ΕΔΩ Φτιάξτε και εσείς αυτά τα ΥΠΕΡΟΧΟ ΙΝΔΟΚΑΡΥΔΟ ΣΙΡΟΠΙΑΣΤΟ
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 19 Φεβρουαρίου 2011