Μέθοδος Εκτέλεσης
- χτυπαμε στο μιξερ τη μαργαρινη,τα αυγα και την αχνη μεχρι να αφρατεψουν.
- στη συνεχεια τα βγαζουμε απο το μιξερ και προσθετουμε το κακαο,το καρυδι
- τα μπισκοτα αλεσμενα,τη βανιλια και το κονιακ και τα ζυμωνουμε με το χερι
- μεχρι να πλαθονται.στη συνεχεια φτιαχνουμε 4 ρολα και τυλιγουμε το καθενα με μεμβρανη
- και τα τοποθετουμε στην καταψυξη για 1μιση ωρα.τα βγαζουμε απο την καταψυξη και τα τοποθετουμε στη συντηρηση.
- λιωνουμε τις 2 πρωτες κουβερτουρες σε μπεν-μαρι για να ειναι ρευστη η σοκολατα, και χαμηλωνουμε τη φωτια.
- βγαζουμε το 1ο ρολο και το κοβουμε σε παχος ενος δαχτυλου με ενα μαχαιρι.
- βουταμε τις καριοκες στη κουβερτουρα κατα προτιμηση 2 κομματια
- και αφου εχουμε στρωσει στον παγκο μας 1 λαδοκολλα τις ακουμπαμε εκει για να κρυωσουν.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 6 Ιουλίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα