ΥΛΙΚΑ
500 γρ κασερι
500 γρ τυρι φετα
500 γρ φυλλο κρουστας
1 βιταμ
1 κουτι γαλα Νουνου (οχι αραιωμενο)
8 αυγα
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Αφου εχουμε βουτυρωσει το ταψι μας,βαζουμε ενα ενα φυλλο,το βουτυρωνουμε
και το πασπαλιζουμε με τα τριμμενα τυρια μας,το σουρωνουμε,και το βαζουμε
στην ακρη του ταψιου.με τον ιδιο τροπο συνεχιζουμε μεχρι να τελειωσουν τα
φυλλα και τα τυρια.στη συνεχεια σε μια λεκανιτσα,χτυπαμε ξεχωριστα
τα ασπραδια,και μετα τους κροκους.κατοπιν ριχνουμε και το νουνου
προσοχη,οχι αραιωμενο και τα χτυπαμε ολα μαζι και τα ριχνουμε επανω απο
τα φυλλα.την ψηνουμε σε μετριο φουρνο καμια ωρα περιπου.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΜΗΛΟΠΙΤΑ ΚΑΡΑΜΕΛΑΣ ΣΟΥΦΛΕ