

- 50 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 12 κομματια Μερίδες
- 3 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΚΑΣΕΡΟΤΥΡΟΠΙΤΑ ΠΛΙΣΕ ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!!
Πανευκολη, αφρατη και πεντανοστιμη πιτα με κασερι και φετα για τα αγαπημενα σας προσωπα,τα οικογενειακα και γιορτινα τραπεζια σας...απλα Τελεια....!!!!
Απολαυστε την!!!
Συστατικά
Εκτέλεση
Ανακατευουμε σε ενα μπολ τα τριμμενα τυρια μας. Απλωνουμε ενα ενα φυλλο το λαδωνουμε πεταχτα με το πινελο και σκορπαμε με το χερι μας σε ολη την επιφανεια του φυλλου τα τυρια.
Αρχιζουμε να το σουρωνουμε ωστε να γινει πλισε, το πιανουμε απο τις δυο ακρες του και το τοποθετουμε στο λαδωμενο ταψι μας Νο 36,
συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας φυλλα και τυρια,και τοποθετωντας τα φυλλα το ενα κοντα στο αλλο.
Οσο λαδι μας περισσεψει το περιχυνουμε πανω απο τα φυλλα.
Σε μπολ χτυπαμε ξεχωριστα τα ασπραδια,και ξεχωριστα τους κροκους,κατοπιν τα ενσωματωνουμε και τα δυο ριχνουμε και ολο το κουτι με το γαλα προσθετουμε το αναλογο αλατι,(αν ειναι αλμυρη η φετα σας προσεξτε το)πιπερακι και περιχυνουμε σε ολη την επιφανεια της πιτας.Ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους στον αερα για 50-55 λεπτα (αναλογα τον φουρνο μας) και κατοπιν την κοβουμε σε κομματια αμεσως και σερβιρουμε..δεν την αφηνουμε στο ταψι για να μην ιδρωσει και πανιασει.