Κεφτεδακια με υπεροχη λευκη σαλτσα φετας,πατατες σαν τηγανιτες και μακαροναδα. Οπως και να τα γευτειτε το αποτελεσμα θα ειναι εξισου πεντανοστιμο. Απολαυστε τα!!!
Βαζουμε σε μπολ τα υλικα μας για τα κεφτεδακια
και τα ζυμωνουμε αρκετα καλα.
Αν δεν βιαζομαστε καλο ειναι να μεινει ο κιμας στο ψυγειο μεχρι να ενωθουν οι γευσεις,διαφορετικα τα πλαθουμε σε κανονικο στρογγυλο μεγεθος,και τα αραδιαζουμε σε ταψι στρωμμενο με λαδοκολλα
και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 200 βαθμους μεχρι να παρουν χρωμα σαν να τους τηγανιζαμε.
Κοβουμε και τις πατατες τις αλατιζουμε τις λαδωνουμε πολυ καλα και τις στρωνουμε σε λαμαρινα του φουρνου οπου εχουμε τοποθετησει λαδοκολλα
και τις ψηνουμε επισης στους 200 βαθμους στον αερα μεχρι να παρουν χρωμα σαν να τις εχουμε τηγανισει.
Σε κατσαρολιτσα βαζουμε ελαχιστο ελαιολαδο και σωταρουμε ελαχιστα τα μανιταρια.
Στην συνεχεια προσθετουμε και τα υπολοιπα υλικα,
και σε χαμηλη προς μετρια θερμοκρασια ανακατευουμε μεχρι να δουμε μια ωραια δεμενη σαλτσα.
Αν θελουμε ριχνουμε μεσα στην σαλτσα κεφτεδακια να δεσουν ολα μαζι,η΄τα σερβιρουμε ως εχουν και ριχνουμε την σαλτσα απο πανω.






ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ