Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια λεκανιτσα βαζουμε τον κιμα,και ριχνουμε το ψιλοκομμενο κρεμμυδι
και σκορδο,
-
στη συνεχεια τον μαιντανο και τον δυοσμο επισης
ψιλοκομμενα,
-
το αυγο,την ψιχα του ψωμιου,η' την γαλετα, το ξυδι, αλατι
πιπερι ριγανη
και λιγο ελαιολαδο.
-
Τα ανακατευουμε καλα και ζυμωνουμε με το χερι μας,
μεχρι να ενωθουν ολα τα υλικα.
-
Τελος ριχνουμε το ουζο με την φετα και ξαναζυμωνουμε.
Βαζουμε την ζυμη στο ψυγειο για 1 μισαωρο
- Βαζουμε λιγο λαδι στο τηγανι μας να ζεσταθει,και με ενα κουταλι του
γλυκου παιρνουμε λιγο υλικο το πλαθουμε μπαλιτσα,το παιρναμε απο το αλευρι
-
και τα τηγανιζουμε σε μετρια φωτια για να μην μας αρπαξουν και μαυρισουν.Τα βαζουμε σε απορροφητικο χαρτι να φυγουν τα περιττα λαδια και σερβιρουμε ...(αν εχουν μεινει στην πιατελα οσο εσεις τηγανιζετε)
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Μαΐου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ
ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΓΕΜΙΣΤΟ ΤΑΨΙΟΥ
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ