Μέθοδος Εκτέλεσης
- Βαζουμε το βουτυρο στο μιξερ να χτυπηθει,μεχρι να ασπρισει,
- και στην συνεχεια ριχνουμε διαδοχικα την ζαχαρη
με τα αυγα,
συνεχιζοντας
το χτυπημα,
- κατοπιν ριχνουμε τις βανιλετες,την μπανανα λιωμενη,την μια στρωση μπισκοτα οπου
τα εχουμε κανει σκονη στο μουλτι
- και τελος την φαρινα διαδοχικα
με το γαλα.
- Αφου χτυπηθουν καλα,βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα
ριχνουμε το υλικο και το βαζουμε στον φουρνο μας οπου τον εχουμε
προθερμανει στους 180 βαθμους και το ψηνουμε για 50 λεπτα
πρωτα ομως απο κατω η αντισταση ωστε να εχει την δυναμη για να
φουσκωσει,και 5 λεπτα πριν το βγαλουμε το βαζουμε απο πανω
να παρει χρωμα.
- Οταν το βγαλουμε ετοιμαζουμε το γλασο.
Λιωνουμε την μπανανα,
- ριχνουμε την υπολοιπη στρωση μπισκοτα σε σκονη
απο πανω το γλασο τα ανακατευουμε και διακοσμουμε το κεικ.
- Αυτη ειναι η δικη μου προταση,εσεις αν θελετε μπορειτε να βαλετε
την δικη σας πινελια!!!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 18 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Βασιλοπιτα Κέικ Αφρατη και Πανεύκολη