Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε ενα τηγανακι βαζουμε ελαχιστο λαδακι,και σωταρουμε ελαφρα κρεμμυδι ,
πιπεριες,ζαμπον,μπεικον,ελιτσες σε χαμηλη φωτια,ισα να μαραθουν,
και να καπνιστουν ολα τα υλικα απο το μπεικον.
- Στην συνεχεια ριχνουμε πιπερακι,παπρικα τα ανακατευουμε καλα,
τα αποσυρουμε απο την φωτια,και τα αφηνουμε στην ακρη.
Στο μιξερ τωρα χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει,
- στην συνεχεια
ριχνουμε τα αυγα,
-
και τελος το αλευρι με μπαιικιν,διαδοχικα με την
κρεμα γαλακτος.
- Αφου χτυπηθουν καλα,σταματαμε το χτυπημα,και ριχνουμε τα υλικα
που ειχαμε σωταρει στο τηγανι,ριχνουμε και λιγο αλατι
- ανακατευουμε,και τελος ριχνουμε τα τυρια
μας ανακατευουμε ξανα,και βαζουμε το υλικο μας σε μια μακροστενη και
βουτυρωμενη φορμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους για
1 ωρα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ