ΚΕΙΚΜΠΟΥΦΕΣ

ΚΕΙΚ ΚΑΠΝΙΣΤΟ ΠΙΚΑΝΤΙΚΟ!!!

svg50
Μερίδες: 10 komm;atia
Εύκολο

Συστατικά

  • φαρινα 1
    μπεικιν παουντερ 1 κ.γλυκου
    ζαμπον 5 φετες η’ παριζα
    μπεικον 8 φετες
    ελιες 10 μαυρες κομμενες σε ροδελες
    πιπεριες 3 μισες (πρασινη,κιτρινη,πορτοκαλι η’κοκκινη) κομμενες σε μικρα κυβακια
    κασερι 1 κουπα τριμμενο
    γκουντα 1 κουπα τριμμενο
    πεκορινο 1 κουπα τριμμενο
    φετα 1/2 κουπα τριμμενη
    αβγα 4
    κρεμμυδι 1 μικρο ψιλοκομμενο σε μικρους κυβους
    κρεμα γαλακτος 300 ml
    βουτυρο 100 γρ
    αλατι λιγο
    πιπερι λιγο
    παπρικα λιγο
    καλαμποκελαιο για το τηγανι

Μέθοδος Εκτέλεσης

  1. Σε ενα τηγανακι βαζουμε ελαχιστο λαδακι,και σωταρουμε ελαφρα κρεμμυδι , πιπεριες,ζαμπον,μπεικον,ελιτσες σε χαμηλη φωτια,ισα να μαραθουν, και να καπνιστουν ολα τα υλικα απο το μπεικον.
  2. Στην συνεχεια ριχνουμε πιπερακι,παπρικα τα ανακατευουμε καλα,  τα αποσυρουμε απο την φωτια,και τα αφηνουμε στην ακρη. Στο μιξερ τωρα χτυπαμε το βουτυρο μεχρι να ασπρισει,
  3. στην συνεχεια ριχνουμε τα αυγα,
  4. και τελος το αλευρι με μπαιικιν,διαδοχικα με την  κρεμα γαλακτος.
  5. Αφου χτυπηθουν καλα,σταματαμε το χτυπημα,και ριχνουμε τα υλικα που ειχαμε σωταρει στο τηγανι,ριχνουμε και λιγο αλατι
  6. ανακατευουμε,και τελος ριχνουμε τα τυρια μας ανακατευουμε ξανα,και βαζουμε το υλικο μας σε μια μακροστενη και βουτυρωμενη φορμα και το ψηνουμε στους 180 βαθμους για  1 ωρα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 10 Οκτωβρίου 2010