ΥΛΙΚΑ για το κεικ
αλευρι 290 γρ. για ολες τις χρησεις
ζαχαρη 327 γρ.
γαλα 200 ml
αβγα 3 σε θερμοκρασια δωματιου
βουτυρο 125 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
μπεικιν παουντερ 2 κ.γλυκου
ινδικη καρυδα 90 γρ. τριμμενη
κουβερτουρα γαλακτος 160 γρ. λιωμενη
ΥΛΙΚΑ για το σιροπι
ζαχαρη 544 γρ.
νερο 370 ml
βανιλια 1
χυμό λεμόνι μισου λεμονιου + μιση λεμονοκουπα
ΥΛΙΚΑ για την κρεμα καρυδας
κρεμα καρυδας 800 γρ. (κονσερβα στα Σ/Μ)
βουτυρο 160 γρ. αγελαδος σε θερμοκρασια δωματιου
αβγα 2 σε θερμοκρασια δωματιου
ζαχαρη 280 γρ.
κορν φλαουρ 8 κ.γλυκου
ΥΛΙΚΑ για την γκαναζ
κρεμα γαλακτος 200 ml
μαυρη κουβερτουρα 150 γρ.
κουβερτουρα γαλακτος 150 γρ.
αλατι 1 πρεζα
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ
Ευκολες Καριοκες Με Μπισκοτα