και στην συνεχεια ριχνουμε διαδοχικα ζαχαρη με αυγα,συνεχιζοντας τοχτυπημα.
Κατοπιν ριχνουμε τις βανιλετες,
και την φαρινα διαδοχικα
με το γαλα.
Βουτυρωνουμε και αλευρωνουμε μια φορμα,ριχνουμε το υλικο μας και το ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμουςγια 50 λεπτα πρωτα απο κατω και μετα απο πανω 5 λεπτα να παρει λιγο χρωμα.(αναλογα τον φουρνο μας)Αφου ψηθει το αφηνουμε να σταθει5-10 λεπτα,το αναποδογυριζουμε σε μια πιατελα το αφηνουμε να κρυωσει,και με ενα κοφτερο μαχαιρι το κοβουμε οριζοντια με προσοχη
και του βαζουμε μια στρωση μαρμελαδα
και το σκεπαζουμε με το υπολοιπο κομματι του κεικ που ειχαμε κοψει.
Αν θελετε το γαρνιρετε με κουβερτουρα σοκολατας η'ακομα και με λευκη κρεμα.Ειναι νοστιμοτατο!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΟ ΑΦΡΑΤΟ ΚΕΙΚ ΤΗΣ ΓΙΑΓΙΑΣ
Βασιλοπιτα Κέικ Αφρατη και Πανεύκολη