Σε μια κατσαρολιτσα βαζουμε λιγο λαδι,και σωταρουμε το ψιλοκομμενοκρεμμυδι,σκορδο και πιπερια.
Στην συνεχεια ριχνουμε τον κιμα και τα σωταρουμε ολα μαζι.
Κατοπιν ριχνουμε τον μαιντανο τον δυοσμο τον ντοματοχυμο,το κονιακ και τελος τα υπολοιπα μπαχαρικα και 1 ποτηρακι νερο και τοαφηνουμε σε σιγανη φωτια να βρασει μεχρι να σωθει ολο το ζουμακικαι να μεινει στεγνος ο κιμας.
Αφηνουμε να κρυωσει λιγο ο κιμας,και στην συνεχεια παιρνουμε ενα ενα σφολιατακι και με ενα κουταλακι γλυκου,βαζουμε στο κεντρο της ζυμης γεμιση,
το διπλωνουμε το κλεινουμε και το τοποθετουμε σε ταψι οπου το εχουμε πρωτα λαδωσει.
Αφου τελειωσουμε τα αλλοιφουμε με αυγο και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στον αερα στους 180 βαθμους μεχρι να ροδισουν.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως