Μέθοδος Εκτέλεσης
- Ψιλοκοβουμε κρεμμυδια,σκορδο,πιπερια και τα σωταρουμε μεσα στην κατσαρολα
οπου εχουμε βαλει λιγο λαδι να ζεσταθει.
- Στην συνεχεια ριχνουμε τον κιμα τον σωταρουμε μεχρι να αλλαξει χρωμα,
προσθετουμε τα ντοματακια,τον χυμο,τα μυρωδικα,(εκτος απο αλατι
το οποιο το βαζουμε παντα στο τελος,)λιγο νερακι και το αφηνουμε να σιγοβρασει.
- Αφου ετοιμαστει θα χρειαστει να συμπληρωσουμε λιγο ζεστο νερο,
μολις παρει βραση ριχνουμε το κριθαρακι δεν το αφηνουμε παρα πολυ,
να κραταει λιγο και το φαγακι να ειναι λιγο ζουμερο να μην πηξει,ριχνουμε
και αλατακι σερβιρουμε με μπολικο τυρι τριμμενο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 21 Ιανουαρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Γαριδομακαρονάδα με Ούζο Πεντανόστιμη
ΜΟΣΧΑΡΑΚΙ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ
Πουρες Πατατας Της Γιαγιας