Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σε μια κατσαρολα βραζουμε τις πατατες,τις αλατιζουμε και τις κραταμε ζεστες
μεχρι να τις χρησιμοποιησουμε.
- Σε ενα βαθυ τηγανι βαζουμε λιγο λαδι και σωταρουμε το κρεμμυδι
με το σκορδο,
- και στην συνεχεια ριχνουμε τον κιμα και τα σωταρουμε
ολα μαζι για 2-3 λεπτα.
- Συνεχιζουμε ριχνοντας μαιντανο,δυοσμο,θυμαρι,μοσχοκαρυδο,αλατι,πιπερι
- τις ντοματες με τον πελτε, και το αφηνουμε για ενα τεταρτο
σε χαμηλη φωτια να βρασει.
- Παιρνουμε λιγες,λιγες πατατες και τις λιωνουμε με το πηρουνι να γινουν πουρες,
- και στρωνουμε σε ενα ταψι τις μισες,
- και απο πανω τον κιμα
- και τελος τις υπολοιπες πατατες.
- Λιωνουμε λιγο βουτυρο και το ριχνουμε απο πανω,
- και λιγο τυρι κεφαλοτυρι
η'οτι αλλο τυρι της αρεσκειας σας τριμμενο,και το ψηνουμε για 1/2 ωρα
στους 190 βαθμους σε προθερμασμενο φουρνο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 2 Νοεμβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
ΦΛΟΓΕΡΕΣ ΤΡΑΓΑΝΕΣ