ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Προσεξτε οταν αλοιφετε τη μαγιονεζα να μην σας παει στα πλαγια του ψωμιου.Μην ξεχνατε οτι προκειται για finger food και αν τρεξει η μαγιονεζα θα λερωσει τα χερια.
Μπορειτε να ζεστανετε τα ψωμακια σε 1 τοστιερα και να ψησετε το μπεικον αν προκειται να τα φατε εκεινη τη στιγμη(σερβιροντας με τηγανητες πατατες).Αν προκειτε να τα φατε αργοτερα,μην ψησετε το ψωμι και αντι για μπεικον αντικαταστηστε με καπνιστο χοιρινο η/οποιοδηποτε αλλο αλλαντικο της αρεσκειας σαςΓαρνιρετε με τσιπς.
Οι επιλογες στα υλικα ειναι πολλες.Μπορειτε να βαλετε οποιοδηποτε υλικο της αρεσκειας σας.Φαντασια χρειαζεται.

Δείτε επίσης