Αφαιρουμε το δερμα απο το κοτοπουλο,το κοβουμε μεριδες,το πλενουμε καλακαι το βαζουμε σε μια κατσαρολα με νερο που το σκεπαζει μαζιμε το ξερο κρεμμυδι καθαρισμενο αλλα ολοκληρο να βρασει.Το κρεμμυδι το βαζουμε για να μην μυριζει κοτιλα η σουπα μας,και στην πορεια το αφαιρουμε αν θελουμε.
Οταν δουμε οτι ειναι σχεδον ετοιμο το κοτοπουλο,ριχνουμε αλατακι,πιπερακι,λιγο ελαιολαδοκαι προσθετουμε καθαρισμενο και πλυμενο το ρυζακι να βρασει και αυτο και κατεβαζουμε απο την φωτια το φαγητο για να ετοιμασουμε το αυγολεμονο.
Στο μουλτι χτυπαμε το αυγο με τα λεμονια,παιρνουμε 2 κουταλες ζωμοαπο το φαγητο μας και το προσθετουμε στο αυγολεμονο,τα χτυπαμε ολα μαζι
και το ριχνουμε στην σουπα μας,κουναμε την κατσαρολα να παει παντουκαι την σερβιρουμε ζεστη ζεστη.Καλη ορεξη!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα