Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε τα κολοκυθακια κοβουμε τις ακρες τους,και με το ειδικο εργαλειο
- η'με ενα κ.γλυκου τους αφαιρουμε προσεχτικα την ψιχα τους.
- Σε μια λεκανιτσα βαζουμε τον κιμα,το ψιλοκομμενο κρεμμυδι,ρυζι,ανηθο,
- αλατι,πιπερι λιγο ελαιολαδο
- και ζυμωνουμε να ενωθουν πολυ καλα ολα τα υλικα.
- Με ενα κουταλακι αρχιζουμε να γεμιζουμε ενα ενα κολοκυθακι,
- τα αραδιαζουμε σε φαρδια
- κατσαρολα το ενα διπλα στο αλλο,ριχνουμε το 1/2 φλυτζανι ελαιολαδο,νερακι μεχρι
- να σκεπαζει τα κολοκυθια ριχνουμε αλατι,πιπερι και μολις παρουν βραση
- χαμηλωνουμε την θερμοκρασια να σιγοβρασουν μεχρι,να μαλακωσουν.
- Αφου ειναι ηδη ετοιμα αφαιρουμε με προσοχη το ζουμακι σε αλλη κατσαρολιτσα
- την βαζουμε σε χαμηλη θερμοκρασια.
- Στο μουλτι βαζουμε τα αυγα,τον χυμο λεμονιων,το κορν φλαουρ τα χτυπαμε
- και τα ριχνουμε στον ζωμο
- ανακατευοντας συνεχως μεχρι να πηξει.
- Σερβιρουμε τα κολοκυθακια σε πιατα περιλουζοντας τα με μπολικη κρεμουλα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 4 Σεπτεμβρίου 2011
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Σπετσοφαι Παραδοσιακο Αλλιως
Τραγανες Πατάτες Φούρνου Νηστίσιμες