και με ενα κουταλι ξυνουμε τις ινες και τα σπορια και τα αφαιρουμε.
Αφαιρουμε το εξωτερικο μερος, και μετα κοβουμε σε μικρα κομματια το κολοκυθι, και το τριβουμε στον τριφτη στις μεγαλες τρυπες.
Το βαζουμε στο σουρωτηρι με λιγο αλατι να φυγουν τα υγρα για 1/2 με 1 ωρα.
Στην συνεχεια το στιβουμε καλα μεσα στις χουφτες μας και το βαζουμε σε μια λεκανη με ολα τα αλλα υλικα και ανακατευουμε.Μπορουμε να δοκιμασουμε την γεμιση αν ειναι γλυκια η'αν θελουμενα συμπληρωσουμε κι αλλη ,το ιδιο και για την κανελα.
Παιρνουμε ενα φυλλο το αλειφουμε με λαδακι,απο πανω βαζουμε αλλο ενατο αλειφουμε και αυτο
και στην συνεχεια παιρνουμε γεμιση με ενα κουταλιτης σουπας και την βαζουμε κατα μηκος του φυλλου
και αρχιζουμε να τοκανουμε ρολο,και κατοπιν το βαζουμε σε ταψι οπου το εχουμε λαδωσεικαι συνεχιζουμε την ιδια διαδικασια μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας.Σε ενα μπωλ βαζουμε λιγο λαδακι,λιγη ζαχαρη και λιγη κανελα και αλειφουμε τα ρολα μας.Με αυτο τον τροπο παιρνουν μια κρυσταλιζε κρουστα.
ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους για 45-50 λεπτα.Αν Θελετε πασπαλιστε απο πανω ζαχαρη αχνη!!Συνδυαζεται τελεια!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη