Μέθοδος Εκτέλεσης
- Πλενουμε καλα το κρεας μας και το αφηνουμε να στραγγισει πολυ καλα απο τα νερα.
Το βαζουμε σε λεκανη προσθετουμε τα τριμμενα κρεμμυδια,πιπερι ριγανη τα ανακατευουμε καλα,σκεπαζουμε την λεκανη και το αφηνουμε ολο το βραδυ στο ψυγειο.
- Την επομενη μερα τιναζουμε οσο μπορουμε τα κομματια απο το κρεμμυδι,αλατιζουμε καλα και ανακατευουμε.Εχουμε καθαρη την σουβλα μας,περναμε ενα κομματι κρεας,μια πιπερια,κρεας,ντοματα και ουτω καθεξης
- μεχρι να τελειωσουν τα υλικα μας,αλλα χωρις να τα πιεζουμε μεταξυ τους,χαλαρα για να ψηθουν καλα.
Εννοειται οτι πριν αρχισουμε να περναμε τα υλικα στην σουβλα μας,αφηνουμε το αναλογο κενο στην σουβλα οπου θα ακουμπησει στην ψησταρια για να μπορει να γυριζει.
- Αφου εχουμε αναψει τα καρβουνα και εχει ετοιμαστει η θρακα (εμεις εδω ψηναμε και το αρνι και δεν βοηθανε οι φωτογραφιες τοσο) βαζουμε την σουβλα σαν αρχη σε ψηλη θεση και κατοπιν το κατεβαζουμε κοντα στην φωτια να ψηνεται για να ειναι πιο νοστιμο και να μην μας γινει σαν βραστο.
- Καταλαβαινουμε οτι το κρεας μας ειναι ετοιμο αφου εχει αλλαξει το χρωμα του σε λευκο και δεν ειναι ροζε κανοντας δοκιμη με μαχαιρι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 1 Απριλίου 2015
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ