ΥΛΙΚΑ( για το παντεσπανι)
 5 αυγα
 3/4 φλ.τσαγιου ζαχαρη
 1 φλ.τσαγιου αλευρι φαριν απ (κοσκινισμενο 2 φορες) 
1 βανιλια
 1 πρεζα αλατι
 2 κ.σουπας κονιακ
 Για την γεμιση 
2 φλ.τσαγιου μαρμελαδα συκου η’της αρεσκειας σας(για την σπιτικη μαρμελαδα συκου δειτε ΕΔΩ
1 1/2 χουφτα καρυδια ψιλοκομμενα και λιγα ακομα για το γαρνιρισμα
 Για την επικαλυψη
 1 φακελο γκαρνι ζαχαροπλαστικης
 Χρωματα ζαχαροπλαστικης


 ΕΚΤΕΛΕΣΗ


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
 Η συνταγη για το παντεσπανι ειναι της Α.Μπαρμπαριγου.

Δείτε επίσης