ΚΟΤΟΜΠΙΦΤΕΚΙΑ ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΜΠΕΙΚΟΝ ΚΑΙ ΤΥΡΙ ΤΣΕΝΤΑΡ!!!
Απο τα καλυτερα γευστικοτερα κοτομπιφτεκια που εχετε δοκιμασει ποτε.
Δεν υπαρχουν λογια να περιγραψει κανεις την νοστιμια τους,το μονο που εχετε να κανετε ειναι να τα δοκιμασετε..
Απολαυστε τα!!!
Μερίδες: 6
Πολύ εύκολο
Συστατικά
κιμα κοτοπουλου απο φιλετο στηθος 500 γρ.
φρυγανιες τριμμενες 8
κρεμμυδι τριμμενο 1 ξερο μεγαλο
1/2 πρασινη πιπερια τριμμενη μαζι με το κρεμμυδι
2 σκ.σκορδου λιωμενες στην πρεσα
μαιντανο ψιλοκομμενο 3 κ.σουπας
φρεσκο δυοσμο ψιλοκομμενο 2 κ.σουπας
ριγανη 1 κ.γλυκου
παπρικα καπνιστη 3 κ.γλυκου
καρινο για κοτοπουλο(mix μπαχαρικων) 1 κ.γλυκου
Αλατι
ξυδι 1 κ.σουπας
γαλα 2 κ.σουπας
ελαιολαδο 70 ml
Για την γεμιση
μπεικον 6 φετες
τυρι τσενταρ 6 κομματια σε μεγεθος σπιρτοκουτου
μουσταρδα 2 κ.σουπας
κετσαπ 2 κ.σουπας
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε λεκανη βαζουμε τον κιμα με τις τριμμενες φρυγανιες
και ολα τα υπολοιπα υλικα.
Ζυμωνουμε πολυ καλα και τοποθετουμε στο ψυγειο για 1 ωρα τουλαχιστον.
Ζυγιζουμε καθε κομματι που θα πλασουμε σε μπιφτεκι να ειναι 150 γρ.περιπου.
Ανοιγουμε καθε κομματι αλειφουμε με κετσαπ και μουσταρδα οπου τα εχουμε κανει mix
προσθετουμε ενα κομματι μπεικον και ενα κομματι τσενταρ
διπλωνουμε-κλεινουμε την γεμιση καλα και τα απλωνουμε σε ταψακι.
Προσθετουμε λιγο νερακι και ελαχιστο ελαιολαδο
και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 180 βαθμους μεχρι να ροδοκοκκινισουν τα μπιφτεκια μας και απο τις δυο πλευρες.
Συνοδευουμε με σαλατα εποχης,πατατες τηγανιτες και μια σως απο γιαουρτι,μαγιονεζα,λιγη μουσταρδα με κετσαπ και καπνιστη παπρικα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΑΦΡΑΤΑ ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ ΜΕ ΑΝΑΜΕΙΚΤΟ ΚΙΜΑ