Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφου εχουμε καθαρισει και πλυνει καλα το κοτοπουλο,το αλατοπιπερωνουμε
- εντος στην κοιλια του.Εχουμε κοψει σε κυβους το κεφαλοτυρι,την φετα,την ντοματα,την πιπερια και την καθε σκελιδα
- σκορδο στη μεση,και γεμιζουμε την κοιλια του.
-
Αφου τη γεμισουμε ραβουμε η'
- κλεινουμε την τρυπα με οδοντογλυφιδες.
-
Στη συνεχεια τρυπαμε σε διαφορετικα
- σημεια το κοτοπουλο και σε καθε ανοιγμα βαζουμε και απο μιση σκελιδα
- σκορδο.
-
το αλατοπιπερωνουμε και εξωτερικα,και το τοποθετουμε στο ταψι μας, ριχνουμε λιγο λαδακι και νερακι και το ψηνουμε στον αερα για 1 1/2 ωρα περιπου.Αν θελουμε κοβουμε και πατατουλες,και τις βαζουμε γυρω γυρω απο το κοτοπουλο και γινοντε λουκουμι και πεντανοστιμες,απο την γεμιση και τη γευση του κοτοπουλου.
-
-
- Αυτο το φαγητο,το εμαθα και το ετρωγα απο τον μπαμπα μου,που ειχε ψησταρια στην Λαμια,και που δυστυχως εφυγε απο την ζωη...εφτιαχνε τελειους μεζεδες και σας συστηνω ανεπιφυλαχτα να το δοκιμασετε..ειναι τελειο!!!
-
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 28 Αυγούστου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα