ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΑΣ,ΕΥΚΟΛΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΠΕΝΤΑΝΟΣΤΙΜΟ!!!
60
Μερίδες: 4 άτομα
Μέτριο
Συστατικά
κοτοπουλο φιλετο στηθος η μπουτι 800 γρ κομμενο σε λωριδες.
κρεμμυδακια φρεσκα ψιλοκομμενα 5 τεμ.
Γραβιερα τριμμενη 200 γρ
κεφαλοτυρι τριμμενο 100 γρ
δυοσμο φρεσκο ψιλοκομμενο 2 κ.σουπας
γιαουρτι 1/2 κιλο
αβγα ελαφρα χτυπημενα 3 τεμ.
αλατι
Φρεσκοτριμμενο πιπερι
ελαιολαδο 50 ml
Μέθοδος Εκτέλεσης
Πλενουμε καλα το κοτοπουλο,το κοβουμε σε λωριδες και το σωταρουμε
στο τηγανι με το λαδι οπου εχουμε ηδη βαλει να ζεσταθει.
Μολις αλλαξει χρωμα το κοτοπουλο,εχει ασπρισει δηλαδη απ'ολες τις μεριες
ριχνουμε τα φρεσκα κρεμμυδακια και τα σωταρουμε ολα μαζι,μεχρι να μαραθουν τα κρεμμυδακια,και τα αποσυρουμε απο την φωτιααφηνοντας τα να κρυωσουν ελαφρα.
Στην συνεχεια ριχνουμε τα τυρια,τον δυοσμο,αλατι,πιπερικαι τα ανακατευουμε.
Σε ενα μπωλ χτυπαμε ελαφρα τα αυγα,
ριχνουμε και το γιαουρτιτα ανακατευουμε
τα ριχνουμε επανω στο κοτοπουλο,ανακατευουμεπαλι καλα και ριχνουμε το υλικο μας σε ενα πυρεξ και το ψηνουμεστους 180 βαθμους στον αερα μεχρι να ροδοκοκκινισει η επιφανεια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΓΙΟΡΤΙΝΗ ΤΥΡΟΠΙΤΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΠΟΙΗΤΑ ΦΥΛΛΑ
Ευκολα Τυροπιτακια με Ζυμη Γιαουρτιου - Τυροψωμακια
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ