Μέθοδος Εκτέλεσης
- Σοτάρουμε τις λωρίδες του κοτόπουλου, ρίχνουμε στην κατσαρόλα μισό ποτήρι νερό και αφήνουμε το φαγητό να βράσει.
- Στη συνέχεια προσθέτουμε τα μανιτάρια, την πιπεριά και το κρεμμύδι.
- Μόλις βράσουν αρκετά προσθέτουμε την τομάτα, αλάτι, πιπέρι, τη ζάχαρη, τα μπαχαρικά και λίγο ακόμα νερό. (προσθέτουμε και λίγο λαδάκι ακόμα, αν κρίνουμε ότι αυτό που σοτάραμε το κοτόπουλο δεν είναι επαρκές).
- Αφήνουμε το φαγητό να βράσει και να ολοκληρωθεί σχηματίζοντας πηχτή σαλτσούλα.
- Μόλις τελειώσει, το αποσύρουμε από τη φωτιά και μετά από 10 λεπτά προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος, ανακατεύουμε να πάει παντού και να γίνει ροζ η σάλτσα μας και έτοιμο!
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 3 Ιουλίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ