Κοτόπουλο με κρέμα,συνταγή με απίθανη γεύση.
ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΜΕΡΙΔΕΣ)
2 μπουτια κοτοπουλο
2 μεγαλα κρεμμυδια
2 σκελιδες σκορδο
3-4 μετρια καροτα
1 πιπερια οτι χρωμα θελετε μπορειτε να κανετε και μιξ χρωματων λιγο απ’ολα
1 κονσερβα η’ μιση αναλογα τα γουστα σας μανιταρια( εγω βαζω μια ολοκληρη)
1 μικρη κρεμα γαλακτος 200 ml
Αλατι πιπερι
1 πρεζα ριγανη
3-4 κοκκους μπαχαρι
Λιγο λαδι
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι,το σκορδο και την πιπερια και τα ριχνουμε
στην κατσαρολα μας αφου εχει ζεσταθει λιγο το λαδακι μας και στην συνεχεια
ριχνουμε τα μανιταρια και το κοτοπουλο και τα σωταρουμε καλα.
Κατοπιν ριχνουμε τα καροτακια μας κομμενα σε μετριες ροδελες,το πιπερακι
το μπαχαρι τη ριγανη και νερακι και το αφηνουμε να σιγοβρασει
μεχρι να μεινει με το ζουμακι του
.Στη συνεχεια ριχνουμε αλατακι το κατεβαζουμε
απο τη φωτια και ριχνουμε την κρεμα γαλακτος και την αφηνουμε παλι στη
φωτια για ενα πενταλεπτο να βρασει λιγακι.
Συνοδευεται με ρυζακι η’τραγανες τηγανιτες πατατουλες.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ