ΘΕΡΜΙΔΕΣ:250/μεριδα
ΥΛΙΚΑ:
600γρ. κοτοπουλο φιλετο στηθος κομμενο σε κυβους
1 μεγαλο κρεμμυδι
1 μεγαλη πρασινη πιπερια
1 κουτι τοματακια κονκασε η/ξεφλουδισμενες και ψιλοκομμενες τοματες φρεσκιες(2 μεγαλες τοματες)
αλατι-πιπερι
1 κουταλια σουπας ελαιολαδο
Καθαριζουμε και ψιλοκοβουμε το κρεμμυδι.Πλενουμε και ξεσποριαζουμε την πιπερια και την κοβουμε σε κομματακια.
Σε 1 αντικολλητικο τηγανι τσιγαριζουμε το κρεμμυδι στο ελαιολαδο μεχρι να μαλακωσει.
Στη συνεχεια ριχνουμε την πιπερια και το κοτοπουλο,αλατοπιπερωνουμε και ανακατευουμε καλα.
Προσθετουμε τις τοματες με το χυμο τους κι ανακατευουμε.
Σκεπαζουμε το τηγανι και αφηνουμε τα υλικα να σιγοβρασουν για περιπου 40 λεπτα.
Σερβιρουμε με βραστο ρυζι,η πουρε, η ακομα και με λαχανικα στον ατμο.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΡΙΤΣΙΝΙΑ ΟΛΙΚΗΣ ΜΕ ΗΛΙΟΣΠΟΡΟΥΣ