πιπεριες 2 πρασινη και κοκκινη κομμενες σε μεγαλα καρε
σκορδο 2 σκ. ψιλοκομμενες
κεφαλοτυρι 200 γρ. γλυκο κομμενο σε κυβους(εγω εβαλα πικαντικο)
μουσταρδα 2 κ.σουπας
ριγανη 1 κ.γλυκου
θυμαρι 1 κ.γλυκου
Αλατι
πιπερι
ελαιολαδο 4 κ.σουπας
λευκο κρασι 3/4 φλ. ξηρο
λαδοκολλες 6
σπάγγο
Μέθοδος Εκτέλεσης
Σε μια λεκανη βαζουμε το κοτοπουλο πλυμενο και κομμενο σε 6 μεριδες(μπορειτε ομως να φτιαξετε 2 και 3 μεριδες αναλογα ποσα ατομα ειστε με λιγοτερα υλικα) βαζουμε ολα τα υλικα μεσα στο κοτοπουλο
τα ανακατευουμε πολυ καλα το σκεπαζουμε και το βαζουμε στο ψυγειο για 2 ωρες,και κατα διαστηματα τα ανακατευουμε για να μαριναριστουν καλα.
Ετοιμαζουμε 6 λαδοκολλες και ισομοιραζουμε σε καθε λαδοκολλα το κοτοπουλο με τα υπολοιπα υλικα.
Πιανουμε τις ακρες και το κλεινουμε σαν πουγκι και το δενουμε με τον σπαγκο.
Τα βαζουμε σε ταψι και τα ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνοστους 180 βαθμους για 1ωρα και 15 λεπτα.Αφου ψηθουν βαζουμε στο πιατο το πουγκι σκιζουμε με μαχαιρι την λαδοκολλα και το αδειαζουμε στο πιατο.(εμας μας αρεσε και το φαγαμε μεσα στην λαδοκολλα)Συνοδεψτε με πρασινη σαλατα..(εγω εκτος απο πρασινη σαλατατηγανισα και πατατουλες παρα πολυ νοστιμο τοσυγκεκριμενο φαγακι..αξιζει να το δοκιμασετε..
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 16 Ιανουαρίου 2011
TIPS:Αν αφαιρεσετε την πετσουλα και το τυρι μετατρεπεται σε διαιτητικη νοστιμια.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ