Μέθοδος Εκτέλεσης
- Αφου κοψουμε σε μεριδες το κοτοπουλο,το πλενουμε καλα,και σε ενα
- ταψακι βαζουμε λιγο αλευρι,
-
- και ριχνουμε μεσα το carino,
-
- το θυμαρι
-
- ανακατευουμε και αλευρωνουμε καλα τις μεριδες του κοτοπουλου.
-
-
-
- Σε μια κατσαρολα βαζουμε το βουτυρο να ζεσταθει
-
- και ριχνουμε το
- κοτοπουλο
-
- και το σωταρουμε πολυ καλα μεχρι να ροδισει.
-
- Στη συνεχεια,ριχνουμε το κρεμμυδι,
-
- τα μανιταρια και τα σωταρουμε τωρα ολα
- τα υλικα μαζι καλα.
-
- Κατοπιν ριχνουμε τις ντοματες,
-
- την ζαχαρη
-
- τον χυμο λεμονιου και
- το πιπερι
-
- και συμπληρωνουμε ζεστο νερακι για να μην χαθει η βραση
- του φαγητου,το σκεπαζουμε και το αφηνουμε να σιγοβρασει 1 ωρα περιπου
- μεχρι να μεινει με την σαλτσουλα του.
-
- Το συνοδευουμε με ασπρο ρυζακι,πατατουλες τηγανιτες,ακομα με πουρε
- η'μακαρονια.
- Οταν σερβιρουμε πασπαλιζουμε επανω στο κοτοπουλο ψιλοκομμενο μαιντανο.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 7 Οκτωβρίου 2010
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα
ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ ΓΕΜΙΣΤΟ