Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το κομμενο φιλετο μας και το ψηνουμε απο ολες τις μεριες του.
Θελουμε να παρει ενα ωραιο ροδοκοκκινο χρωματακι.Αφου ψηθει το τοποθετουμε σε ενα μπολ μαζι με το κομμενο ξινομηλο.
Στο μουλτι βαζουμε το γιαουρτι,μαγιονεζα,ελαιολαδο,μυρωδικα και τα χτυπαμε πολυ καλα.
Περιχυνουμε πανω απο κοτοπουλο και μηλο
Πασπαλιζουμε με λιγα φυλλα ανηθου και ανακατευουμε πολυ καλα την σαλατα μας.Σκεπαζουμε με το καπακι το μπολ μας και την τοποθετουμε στο ψυγειο να κρυωσει.Τρωγεται κρυα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κοτοπουλο Στη Σουβλα ΧΩΡΙΣ ΣΟΥΒΛΑ
Μακαρονοσαλατα Ευκολη Πεντανοστιμη σε 5' Κρύα Σαλάτα Ζυμαρικών Γρηγορη Καλοκαιρινη Σαλατα
Εξοχικο Κοτοπουλο στη Λαδοκολλα