

- 30 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 1 μεσαιο μπολ-σαλατιερα Μερίδες
- 1 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΚΟΤΟΣΑΛΑΤΑ ΜΕ ΞΙΝΟΜΗΛΟ
Εξαιρετικη,ξεχωριστη σε γευση κοτοσαλατα με την προσθηκη ξινομηλου θα σας μαγεψει με την πρωτη μπουκια.
Θα εντυπωσιασει σε τραπεζια και μπουφεδες!!!!
Συστατικά
- Κοτοπουλο φιλετο στηθος η'μπουτι κομμενο σε μικρα καρε- μπουκιτσες - 350 γρ.
- Ξινομηλο κομμενο σε μικρα καρε - 1 τεμ.
- Γιαουρτι 2% λιπαρα - 200 γρ.
- Μαγιονεζα - 5 κ.σουπας αρκετα γεματες
- Ανηθο - λιγο ψιλοκομμενο
- Αλατι
- Φρεσκοτριμμενο πιπερι
- Καρυ - 1/2 κ.γλυκου
- Παπρικα γλυκια - 1/2 κ.γλυκου
- Ελαιολαδο - 3 κ.σουπας
Εκτέλεση
Σε αντικολλητικο τηγανι βαζουμε το κομμενο φιλετο μας και το ψηνουμε απο ολες τις μεριες του.
Θελουμε να παρει ενα ωραιο ροδοκοκκινο χρωματακι.Αφου ψηθει το τοποθετουμε σε ενα μπολ μαζι με το κομμενο ξινομηλο.
Στο μουλτι βαζουμε το γιαουρτι,μαγιονεζα,ελαιολαδο,μυρωδικα και τα χτυπαμε πολυ καλα.
Περιχυνουμε πανω απο κοτοπουλο και μηλο
Πασπαλιζουμε με λιγα φυλλα ανηθου και ανακατευουμε πολυ καλα την σαλατα μας.Σκεπαζουμε με το καπακι το μπολ μας και την τοποθετουμε στο ψυγειο να κρυωσει.Τρωγεται κρυα.