

- 30 λεπτά Χρόνος Εκτέλεσης
- 50 κομμάτια Μερίδες
- 2 Βαθμός Δυσκολίας
Συνταγής
Εκτύπωση
ΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΚΑΡΟΤΟΥ ΜΕ ΠΙΠΕΡΙΑ ΦΛΩΡΙΝΗΣ!!!
ΦΑΤΕ ΤΑ ΧΩΡΙΣ ΤΥΨΕΙΣ...ΓΙΑΤΙ?
Γιατι ειναι φτιαγμενα με αλευρι ΖΕΑΣ με ελαχιστη γλουτενη,γιατι εχουν καροτο
και κοκκινη πιπερια φλωρινης,γιατι ειναι πανευκολα στην παρασκευη τους,γιατι ειναι νηστισιμα
και γιατι ειναι πεντανοστιμα.
Σιγουρα θα γινει το αγαπημενο σας σνακ στην δουλεια και οχι μονο...
Δοκιμαστε τα!!!
Συστατικά
Εκτέλεση
- Βαζουμε ολα τα υλικα σε μια λεκανιτσα εκτος απο το αλευρι και τα ανακατευουμε καλα με το χερι .
- Στην συνεχεια ριχνουμε λιγο λιγο το αλευρι και ζυμωνουμε
- μεχρι να εχουμε μια ζυμη ευπλαστη και μαλακη.Αφηνουμε την ζυμη 1 τεταρτακι να ξεκουραστει και προθερμαινουμε στους 180 βαθμους τον φουρνο μας.
- Παιρνουμε λιγη ζυμη οσο ενα καρυδι και το πλαθουμε στον παγκο μας κορδονι
- και του δινουμε σχημα κρικου.
- Στρωνουμε λαδοκολλα σε λαμαρινα αραδιαζουμε τα κουλουρακια μας και τα ψηνουμε για 25-30 λεπτα,οχι παραπανω γιατι θα σκληρυνουν
Σημειωση:Αν δειτε οτι η ζυμη σας κολλαει στα χερια αφου εχει ξεκουραστει,λαδωστε καλα τα χερια σας και ετσι θα τα πλασετε χωρις κανενα προβλημα.