Μέθοδος Εκτέλεσης
- Χωριζουμε σε μπουκετακια το κουνουπιδι,τα πλενουμε πολυ καλα και τα αφηνουμε σε σουρωτηρι να στραγγιξουν πολυ καλα απο τα νερα τους.
- Σε κατσαρολα βαζουμε το λαδι να ζεσταθει. Ριχνουμε τα μπουκετακια και τα σωταρουμε στο λαδι για 2-3 λεπτα,και κατοπιν προσθετουμε τα κρεμμυδια με τα πρασα και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα κρεμμυδια.
- Κατοπιν προσθετουμε τα τοματακια,τον πελτε και ολα τα μυρωδικα.
- Τελος προσθετουμε λιγο βραστο νερο,ανακινουμε την κατσαρολα με τα χερια μας..δεν ανακατευουμε καθολου το φαγητο καθ'ολη την διαρκεια μαγειρεματος για να μην διαλυθει το κουνουπιδι και αφηνουμε να σιγοβρασει το φαγητο μεχρι να μαλακωσουν οι πατατες.
- Στο τελος προσθετουμε το αλατι και σερβιρουμε..Αν δεν νηστευουμε συνοδευουμε το φαγητο μας με μπολικο τυρι φετα.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 6 Μαρτίου 2018
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ