Ενας απλος,ευκολος,οικονομικος και πολυ πεντανοστιμος τροπος να μαγειρεψουμε το κουνουπιδι.
Χωριζουμε σε μπουκετακια το κουνουπιδι,τα πλενουμε πολυ καλα και τα αφηνουμε σε σουρωτηρι να στραγγιξουν πολυ καλα απο τα νερα τους.
Σε κατσαρολα βαζουμε το λαδι να ζεσταθει. Ριχνουμε τα μπουκετακια και τα σωταρουμε στο λαδι για 2-3 λεπτα,και κατοπιν προσθετουμε τα κρεμμυδια με τα πρασα και τα σωταρουμε ολα μαζι μεχρι να μαραθουν τα κρεμμυδια.
Κατοπιν προσθετουμε τα τοματακια,τον πελτε και ολα τα μυρωδικα.
Τελος προσθετουμε λιγο βραστο νερο,ανακινουμε την κατσαρολα με τα χερια μας..δεν ανακατευουμε καθολου το φαγητο καθ'ολη την διαρκεια μαγειρεματος για να μην διαλυθει το κουνουπιδι και αφηνουμε να σιγοβρασει το φαγητο μεχρι να μαλακωσουν οι πατατες.
Στο τελος προσθετουμε το αλατι και σερβιρουμε..Αν δεν νηστευουμε συνοδευουμε το φαγητο μας με μπολικο τυρι φετα.
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΜΑΓΕΙΡΙΤΣΑ VEGAN ΝΗΣΤΙΣΙΜΗ
Πρασοπιτα Νηστισιμη Πιτα με Τραγανο Φυλλο
ΚΕΙΚ ΝΗΣΤΙΣΙΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΑΔΙ ΜΕ 3 ΥΛΙΚΑ