Μέθοδος Εκτέλεσης
- Τοποθετουμε ολα τα υλικα στον καδο του μιξερ η'σε ενα μπολ και ζυμωνουμε μεχρι
να γινει μια μαλακη ζυμη.( Εγω χτυπησα για 3 λεπτα πρωτα το βουτυρο και μετα προσθεσα ολα
τα υπολοιπα υλικα)
- Απλωνουμε σε λαδοκολλα τη ζυμη σε παχος 1-1,5 εκ.και την τοποθετουμε στο ψυγειο
να σταθεροποιηθει.(την αφησα 1/2 ωρα)
- Την βγαζουμε απο το ψυγειο και με κουπ πατ φτιαχνουμε διαφορα σχηματα
- βαζοντας τα μετα σε στρωμενη απο λαδοκολλα λαμαρινα
- και ψηνουμε σε προθερμασμενο φουρνο στους 170 βαθμους για 15-20 λεπτα.
Αφου ψηθουν και κρυωσουν εντελως οι κουραμπιεδες φτιαχνουμε το γλασο.
Βαζουμε ολα τα υλικα σε μπολ
- τα ανακατευουμε καλά ,
- και με ενα πινελο γλασαρουμε
τους κουραμπιεδες.
- Τους διατηρουμε σε μεταλλικο κουτι.
Hμερομηνία ανάρτησης συνταγής: 16 Δεκεμβρίου 2012
ΜΑΓΕΙΡΕΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Πολίτικο Γλυκό με Κρέμα Ζαχαροπλαστικής Παραδοσιακή Συνταγή (Βυζαντινο)
Εύκολη Βασιλόπιτα Κέικ Με Αρωματα Εσπεριδοειδων ΣΟΥΠΕΡ Αφράτη
ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΑΣΤΑ ΤΑΨΙΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ